Sanatatea costa! Afla ofertele promotionale pentru serviciile medicale!

Sanatatea costa! Afla ofertele promotionale pentru serviciile medicale!

Zilnic, milioane de oameni cauta informatii pe internet despre medici, clinici, boli, medicamente sau tratamente. Fiecare are propriul sau sistem de cautare si se pricepe mai mult sau mai putin sa identifice, sa selecteze si sa aleaga ceea ce este mai potrivit pentru el.

 

Gasirea ofertelor promotionale

 

Ideal ar fi ca toate aceste date sa se afle intr-un singur loc. Portalul www.vreauundoctor.ro a initiat o comunicare ce se doreste permanenta cu furnizorii privati de servicii medicale cu scopul de a va face cunoscute majoritatea acestor conditii speciale.

 

Filtrarea ofertelor promotionale conform criteriilor fiecarui vizitator

 

Este posibila datorita butoanelor de selectie ce permit aplicarea concomitenta a “dorintelor” de departajare a informatiei. Poti vedea simultan care sunt ofertele active intr-un anumit interval calendaristic, dintr-un judet, pe o anumita specialitate medicala.

 

Alegerea celui mai potrivit serviciu medical din ofertele promotionale active

 

Se poate face comparand atat partea cantitativa, reprezentata de discounturile oferite, numarul de servicii cu pret redus sau gratuitati, cu cea calitativa, in care se pot gasi informatii despre clinica si medicii acesteia, oferita de alti pacienti care au avut o experienta cu acestia.

 

Lunar, peste 15,000 de vizitatori acceseaza site-ul nostru si petrec intre unul si doua minute cautand informatii in el. 5,000 de persoane realizeaza o cautare pentru un medic sau o clinica. Desi vizitatorii sunt din toata tara 30% dintre acestia sunt bucuresteni.

 

Intra pe www.vreauundoctor.ro si cauta ofertele promotionale ale clinicilor!

 

Daca tu stii o oferta care nu se gaseste la noi pe site, scrie-ne! Vom incerca sa o adaugam cat de repede, astfel incat sa fie la indemana tututor celor care ar avea nevoie de ea.

Postat in: Subcategorie noutati
Pentru acest articol nu exista inregistrate pareri.
Fii primul care spune parerea despre acest articol.

Parerea ta conteaza!

*
*
Rapiditatea cu care am obtinut o programare
Confortul infrastructurii: locuri de parcare, receptie pentru primire pacienti si salon de asteptare, toalete, curatenie.
Eficienta organizarii interne: indrumari locale si/sau telefonice, confirmari pentru programari, comunicarea intarzierilor, sisteme de plata electronice.
Atitudinea si profesionalismul personalului adiacent (receptionere, asistente)
Calitatea dotarilor cu echipament medical si starea lor de functiune
*
Completeaza textul din imagine in campul de mai jos
Trimite parerea ta
Ultimele 3 articole adaugate:

Cafea fiarta la ibric si longevitatea