Cum te ajutam?

Ai nevoie sa afli informatii suplimentare despre o clinica sau un medic si ele nu se gasesc la noi pe site?

Da-ne un mesaj cu datele exacte de care ai nevoie si noi incercam sa le aflam pentru tine in cel mai scurt timp. Avand in vedere ca informatiile din acest portal se inmultesc zilnic cu aportul vizitatorilor sai, exista posibilitatea ca de la o zi la alta sa ai acces la mai multe date. Totusi aceste date sunt adaugate intr-un mod aleatoriu in concordanta cu experientele vizitatorilor si interesele lor de cautare. In functie de informatiile pe care care le cauti putem sa influentam proactiv colectarea acestora.

 

Ai nevoie sa obtii in cel mai scurt timp un rezumat de informatii despre un anumit diagnotic sau boala?

Da-ne un mesaj cu datele exacte de care ai nevoie si noi incercam sa le aflam pentru tine in cel mai scurt timp. Noi nu pretindem a fi specialisti in orice domeniu medical, dar experienta si cunostintele noastre ne permit sa indentificam informatia relevanta si actualizata intr-un anumit domeniu sau pe un subiect medical specific. Astfel, vom incerca sa sintetizam din multitudinea de informatii disponibile acele date care sa te ajute sa iei cele mai bune decizii pentru cazul tau economisindu-ti tie timpul de cautare si ajutandu-te sa selectionezi informatiile corecte.

  

Ai o problema de sanatate la care ai nevoie de ajutor din partea altor oameni?

Da-ne un mesaj cu descrierea problemei tale, noi il vom posta in categoria "Caritate" si vom incerca sa-l facem cunoscut cat mai multor oameni care ar putea sa te ajute.