Descriere Biomed Centru Medical Ialomita, Slobozia

Despre Biomed

Laboratorul de analize medicale este cel mai apropiat partener al clinicianului atunci cand este vorba despre un diagnostic corect. De aceea este foarte important ca analizele medicale sa reflecte fidel realitatea, fiind in perfecta concordanta cu afectiunea pacientului. Acest lucru am reusit sa-l obtinem printr-o dotare cu instrumente de referinta si cu o echipa tanara de profesionisti in permanenta perfectionare. Am implementat standardul european de calitate ISO 15189 pentru a garanta profesionalismul si calitatea serviciilor oferite pacientilor nostri.


Un zambet placut ne bucura intotdeanuna, si dorinta de a avea o dantura frumoasa este un lucru firesc pentru oricare dintre noi. De aceea facem tot ce putem pentru a-ti indeplini aceasta dorinta, investind continuu in materiale si aparate noi. Principalele obiective sunt asigurarea unei dentitii functionale si eficiente, corectarea unor anomalii dentare, aspectul estetic, placut al dintilor folosind tehnici recente ce si-au dovedit eficienta. Aceste lucuri se realizeaza printr-o abordare completa si complexa, de la tratarea corespunzator a cariilor simple cu materiale noi si de cea mai buna calitate, pana la implanturi dentare.


Departamentul imagistica este locul unde supozitiile clinicianului sunt confirmate sau infirmate. In acest scop am achizitionat un ecograf 4D de mare acuratete, bazat pe tehnologie de ultima generatie, produs de General Electric Healthcare - USA, la care lucreaza medici specialisti si primari. Osteodensitometria DEXA este cea mai moderna si raspandita metoda de determinare a densitatii minerale osoase pe baza careia se pune diagnosticul de osteoporoza sau osteopenia. Nu este dureroasa, nu este necesara nici o pregatire speciala inaintea efectuarii examinari, este precisa si lipsita de riscuri. Foloseste doze foarte mici de raze X, de densitati diferite, ce strabat osul aratand gradul de reducere a densitatii osoase. Se poate efectua la diferite parti ale corpului (coloana vertebrala, articulatia coxo-femurala, antebrat, genunchi) sau la intreg corpul in special pentru evidentierea proportiei intre tesuturile osos, muscular si adipos (grasime). De asemenea se poate evalua riscul de fracturi in urmatorii 10 ani. Radiologia dentara ofera un sprijin vital medicului stomatolog inainte si pe parcursul sedintelor de tratament, asigurandu-ne de calitatea si durabilitatea anumitor proceduri medicale.


Urologie. Specialistul urolog impreuna cu colegii ce efectueaza ecografiile poate sa rezolve probleme care aparent sunt usor de abordat, cum sunt infectiile urinare, sau afectiuni mai complexe ale tractului uro-genital.


ORL. Tratamentul modern al afectiunilor gatului, nasului si urechilor este acum mai aproape de dumneavoastra.


Ginecologie. Te simti in siguranta atunci cand primesti raspunsurile corecte de la medicul specialist la problemele delicate cu care te intalnesti, sau cand are grija de tine si de copilul tau monitorizandu-te cu atentie pe tot parcursul sarcinii, inclusiv prin efectuarea morfologiei fetale.


Trebuie sa ai grija de inima ta, adresandu-te din timp departamentului Cardiologie, pentru a fi diagnosticat corect si pentru un tratament corespunzator, daca este cazul. Ecografia Doppler de vase ne informeaza asupra starii de sanatate a vaselor membrelor si a carotidelor, detectand depunerile de grasimi, calciu sau a prezentei trombilor. Monitorizarile EKG si TA inregistreaza permanent, 24h/24h, toate modificarile electrice ale inimii sau variatii ale tensiunii arteriale, clarificand situatiile in care diagnosticul este incert.


Dermatologia este specialitatea medicala recent introdusa in serviciile noastre cu scopul de a ajuta pacientii cu probleme legate atat de patologia dermatologica cat si de estetica pielii.


medicina-dentara@biomed.com.ro


 

Sumar pareri despre clinica

Rapiditatea cu care am obtinut o programare
Confortul infrastructurii: locuri de parcare, receptie pentru primire pacienti si salon de asteptare, toalete, curatenie.
Eficienta organizarii interne: indrumari locale si/sau telefonice, confirmari pentru programari, comunicarea intarzierilor, sisteme de plata electronice.
Atitudinea si profesionalismul personalului adiacent (receptionere, asistente)
Calitatea dotarilor cu echipament medical si starea lor de functiune

Parerea ta conteaza!

*
*
Rapiditatea cu care am obtinut o programare
Confortul infrastructurii: locuri de parcare, receptie pentru primire pacienti si salon de asteptare, toalete, curatenie.
Eficienta organizarii interne: indrumari locale si/sau telefonice, confirmari pentru programari, comunicarea intarzierilor, sisteme de plata electronice.
Atitudinea si profesionalismul personalului adiacent (receptionere, asistente)
Calitatea dotarilor cu echipament medical si starea lor de functiune
*
Ai recomanda unui prieten sau familiei ?

Completeaza textul din imagine in campul de mai jos
Trimite parerea ta
 Biomed

Consultanti in management

Consultanti in management

Adresa B-dul Matei Basarab nr.8-10 bl.P+8 Parter

Programul pe zile

Va rugam sa contactati clinica pentru a afla informatii despre program

Pentru ca parerea ta sa faca o diferenta...

E bine sa: + te gandesti la toate aspectele experientei tale si la ce poate fi relevant pentru cineva ca sa aleaga aceasta clinica / acest serviciu.
+ fii politicos si corect.
+ verifici pagina ca sa fii sigur ca vorbesti despre clinica unde ai fost.
Evita sa: - FOLOSESTI DOAR MAJUSCULE.
- oferi comentarii irelevante.
- lansezi atacuri la persoana si sa utilizezi un limbaj inadecvat.

Detalii