Veronica are nevoie de ajutorul nostru

Veronica are nevoie de ajutorul nostru

Veronica are 8 ani si este bolnava de Anemie Aplastica Severa

 

"Ma numesc Maricel Horinceanu, locuiesc in Sighisoara si sunt tatal fetitei din imagini, puiul nostru. Se numeste Veronica, are 8 ani si 7 luni si pana in Octombrie anul acesta avea o copilarie linistita. Am observat ca fetita noastra era tot mai obosita, se invinetea repede si era palida. Imediat am mers cu Vero la analize, iar primul rezultat ne-a bulversat total. Ajungand la Mures, am internat-o la sectia de Hematologie-Oncologie cu diagnosticul Anemie Aplastica Severa. Din momentul acela a inceput lupta noastra pentru supravietuire.
Anemia Aplastica este o boala a maduvei osoase, care cauzeaza deficienta celulelor din sange (celule albe, rosi si trombocite). Numarul scazut de leucocite o face vulnerabila la infectii, iar numarul mic de trombocite creste riscul de hemoragie.
Tratamentul Anemniei Aplastice cu efect curativ este transplantul medular (transplant de celule stem)


Va rugam sa ne ajutati ca fetita noastra sa traiasca. Pentru cei care vor sa ne ajute alaturam conturile deschise, pe numele meu, la Banca Comerciala Romana, sucursala Sighisoara, str. 1 Mai, nr. 12, jud. Mures :


HORINCEANU MARICEL
cont in RON - RO12RNCB0191015746950002
cont in EURO - RO82RNCB0191015746950003 - SWIFT: RNCB RO BU
cont in USD - RO55RNCB0191015746950004 - SWIFT: RNCB RO BU


Pentru orice informatie, ma gasiti la numar de telefon 0724444146, 0741140002, email maricelhorinceanu@yahoo.com sau pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/Vreau.Ajut


Orice suma de bani este foarte importanta pentru noi.
Cu speranta ca ne veti ajuta, va multumim."


Joi, 20 02 2014


Starea Veronicăi nu e deloc buna, cum defapt e si firesc, pe zi ce trece starea ei se înrăutățeste. A ajuns iar la spital cu valorile la sange foarte scăzute, 8000 de trombocite...la asa valori Veronica e obligată sa stea in pat, sa nu depună efort, pentru ca o hemoragie intr-o astfel de situație e foarte posibila iar riscul imens, un risc care ii pune viata in pericol. Dupa discuțiile avute cu cei de la clinica din Feriburg parintii asteapta un acord de la ei sa o primeasca pe Veronica la tratament cu banii strânsi deja, iar restul sa il strânga dupa ce deja Veronica a plecat la tratament...

Mai multe informatii gasiti pe blogul dedicat Veronicai - http://help-veronica.blogspot.ro/2014/02/veronica-isi-pierde-zambetul.html


Postat in: Subcategorie caritate
Pentru acest articol nu exista inregistrate pareri.
Fii primul care spune parerea despre acest articol.

Parerea ta conteaza!

*
*
Rapiditatea cu care am obtinut o programare
Confortul infrastructurii: locuri de parcare, receptie pentru primire pacienti si salon de asteptare, toalete, curatenie.
Eficienta organizarii interne: indrumari locale si/sau telefonice, confirmari pentru programari, comunicarea intarzierilor, sisteme de plata electronice.
Atitudinea si profesionalismul personalului adiacent (receptionere, asistente)
Calitatea dotarilor cu echipament medical si starea lor de functiune
*
Completeaza textul din imagine in campul de mai jos
Trimite parerea ta
Ultimele 3 articole adaugate:

O fetita de 4 ani are nevoie de ajutorul nostru!