Terapia Gerson

Terapia Gerson

     Terapia Gerson este un tratament care activeaza capacitatea de autovindecare a corpului, utilizand o dieta organica, vegetariana ce recomanda consumul de sucuri proaspat facute, clisme cu cafea si suplimente nutritive. Acest tratament stimuleaza sistemul imunitar sa lupte impotriva cancerului, artritei, bolilor de inima, alergiilor si a altor boli degenerative.

 

     Dieta Gerson este extrem de bogata in vitamine, minerale, enzime, micronutrienti si foarte saraca in sare, grasimi si proteine. O dieta zilnica obisnuita a unui pacient care urmeaza un tratament Gerson contine exclusiv:

 

13 pahare de sucuri proaspete din morcovi, mere si frunze verzi de legume, preparate in fiecare ora din fructe si legume proaspete si organice.

 

3 mese vegetariene, preparate proaspat din fruncte si legume organice, asezonate cu seminte/cereale integrale. De obicei, o masa include salata, legume gatite, cartofi copti, supa Hipocrate si sucuri proaspete.

 

fruncte proaspete de-a lungul intregii zile, ca supliment la dieta obisnuita.   

 

     Daca doriti mai multe informatii despre dieta Gerson, puteti sa accesati urmatoarele adrese web:

 

http://gerson.org/gerpress/the-gerson-therapy/

http://www.thewellnesswarrior.com.au/2010/06/recipe-of-the-week-hippocrates-soup/

http://www.cancer.org/treatment/treatmentsandsideeffects/complementaryandalternativemedicine/dietandnutrition/gerson-therapy

http://www.mdanderson.org/education-and-research/resources-for-professionals/clinical-tools-and-resources/cimer/therapies/nutrition-and-special-diets/gerson-scientific.html

Postat in: Subcategorie noutati
Pentru acest articol nu exista inregistrate pareri.
Fii primul care spune parerea despre acest articol.

Parerea ta conteaza!

*
*
Rapiditatea cu care am obtinut o programare
Confortul infrastructurii: locuri de parcare, receptie pentru primire pacienti si salon de asteptare, toalete, curatenie.
Eficienta organizarii interne: indrumari locale si/sau telefonice, confirmari pentru programari, comunicarea intarzierilor, sisteme de plata electronice.
Atitudinea si profesionalismul personalului adiacent (receptionere, asistente)
Calitatea dotarilor cu echipament medical si starea lor de functiune
*
Completeaza textul din imagine in campul de mai jos
Trimite parerea ta
Ultimele 3 articole adaugate:

Cafea fiarta la ibric si longevitatea