O fetita de 4 ani are nevoie de ajutorul nostru!

O fetita de 4 ani are nevoie de ajutorul nostru!

Povestea Dianei a inceput cand avea doar doua saptamani. S-a nascut cu o malformatie pulmonara, o boala care a fost confundata de medici cu "abcesul pulmonar". In ciuda acestui fapt, la spitalul "Sfanta Maria din Iasi, a fost tratata pentru abces pulmonar chiar daca nu aceea era boala de care suferea. Cat timp a fost internata acolo, s-a imbolnavit de meningita, boala care nu a fost tratata la Iasi, intrucat medicii nu au putut sa isi dea seama ce are fetita. Sub semnatura parintilor, aceasta a fost externata din spital, deoarece starea ei de sanatate se deteriora din ce in ce mai mult in loc sa se imbunatateasca.

 

A fost dusa la Bucuresti si internata la Spitalul "Marie Curie". Medicii de acolo le-au spus parintilor ca fetita nu a avut niciodata abces pulmonar, ci ca unica boala de care suferea era meningita. A primit tratamentul adecvat bolii, insa datorita faptului ca acest tratament nu a fost administrat din timp, Diana a ramas cu sechele: epilepsie, tetra-pareza spastica, retard psihic, dificultati de exercitare a functiilor motrice si dificultati de vorbire. Parintii apeleaza la bunavointa dumneavoastra, pentru a fi indrumati spre eventuale clinici din strainatate, unde Diana ar putea primi ajutorul necesar pentru a fi un copil normal si sanatos.

 

Oricine dintre dumneavoastra care are cunostinta de existenta acestor clinici este rugat sa ia legatura cu familia, accesand pagina http://danifatum.web44.net/diana/index.html

Orice informatie furnizata de dumneavoastra poate sa o ajute pe Diana.

 

De asemenea, cei care doresc si au posibilitatea sa ajute financiar familia pentru a suporta costurile tratamentului la o clinica din strainatate, pot utiliza urmatorul cont, deschis la CEC Bank Sucursala Piatra Neamt:

 

RO06 CECE C001 9462 8259 3211

 

Diana are dreptul la o copilarie normala, la o viata normala, iar dumneavoastra o puteti ajuta. Va multumim.

 

Postat in: Subcategorie caritate
Pentru acest articol nu exista inregistrate pareri.
Fii primul care spune parerea despre acest articol.

Parerea ta conteaza!

*
*
Rapiditatea cu care am obtinut o programare
Confortul infrastructurii: locuri de parcare, receptie pentru primire pacienti si salon de asteptare, toalete, curatenie.
Eficienta organizarii interne: indrumari locale si/sau telefonice, confirmari pentru programari, comunicarea intarzierilor, sisteme de plata electronice.
Atitudinea si profesionalismul personalului adiacent (receptionere, asistente)
Calitatea dotarilor cu echipament medical si starea lor de functiune
*
Completeaza textul din imagine in campul de mai jos
Trimite parerea ta
Ultimele 3 articole adaugate:

O fetita de 4 ani are nevoie de ajutorul nostru!